NLPLU coaching en training
Share |

Als je even een plu kan gebruiken.

Over mia

 

 

Mia Plu

+ 31 (0)6 55712305

mia@nlplu.nl

 

Unieke combinatie van NLP technieken en vaardigheden met lichaamsgerichte therapie

Mia Plu is NLP Master Coach en Trainer, Psycholoog (HBO) en Lichaamsgericht Psychotherapeut. Ze is breed opgeleid, waardoor ze diverse technieken en methoden inzet tijdens haar therapie. De combinatie van verschillende coachingstechnieken en – vaardigheden met lichaamsgerichte therapie maken de methode van Mia uniek. Door de jaren heen ontwikkelde ze een aanpak die zich zowel richt op het gedrag als op het mentale, emotionele, fysieke en spirituele niveau.

Als coach, trainer en therapeut is ze empatisch, creatief en heeft ze een originele werkwijze. Mia stimuleert tot zelfonderzoek en zet haar deskundigheid in, evenals haar intuĂŻtie, creativiteit en liefde. Met een didactisch uitgebalanceerd programma leidt haar intensieve persoonlijke aanpak tot goede resultaten.

Bio-energetisch therapeut en NLP trainer

Mia is gecertificeerd HBO Psycholoog en heeft daarnaast een 4-jarige opleiding afgerond aan het Nederlands Instituut voor Bio-energetische Analyse (lid NIBA), en is als Certified Bio-Energetic Therapist lid van het IIBA (International Institute for Bioenergetic Analyses) en EFBAP (European Federation for Bioenergetic Analysis-Psychotherapy).
Daarnaast heeft zij verscheidene workshops en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, systemisch coachen, Jungiaans coachen, hypnotherapie en familieopstellingen.

Mia is onlangs in Santa Cruz USA (de bakermat van het NeurolinguĂŻstisch programmeren) gecertificeerd als Internationaal NLP Trainer & Consultant door Robert B. Dilts.

Begeleider en coach in de media

Mia heeft ruim 30 jaar media-ervaring in diverse inhoudelijke en organisatorische functies bij de publieke omroep. Als coördinator van het presentatorenbeleid begeleidde en coachte zij artiesten en presentatoren in hun professionele ontwikkeling.

Mia heeft een praktijk in regio Utrecht, op een mooie locatie in het Gooi.

NVNLP | Nederlandse Vereniging voor NLP | www.nvnlp.nl

 

NAP | de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie | www.nap-psychotherapie.com

 

EFBAP | European Federation for Bioenergetic Analysis-Psychotherapy | 

www.bioenergeticanalysis.net

 

 

“Mia Plu stimuleert tot zelfonderzoek en zet haar deskundigheid in,

evenals haar intuïtie, creativiteit en liefde”