NLPLU coaching en training
Share |

Als je even een plu kan gebruiken.

 

 

Links

 

 Lid CRKBO

 

 

Afbeelding plaatsenM

Lid NVNLP

 

Saga-interproject

NVNLP

Scheidegger

Coaching

"In een doolhof loop je verloren.....in een labyrint ga je op zoek naar de kern..."

Unieke trainingen waarbij NLP met lichaamsgerichte therapie wordt gebundeld

Regelmatig organiseert Mia Plu verschillende trainingen voor particulieren en bedrijven, waarin zij haar ervaring van NLP en lichaamsgerichte therapie en bio-energetische analyse bundelt. Deze trainingen op het gebied van persoonlijke en creatieve ontwikkelingen zijn ervaringsgericht en daarom meteen toepasbaar.

Particuliere trainingen

Vrijdag 10 november 2017 start NLPLU met 5 unieke Masterclasses 'Feel Good Friday'                                  over 'Energie in Beweging'. Speciaal ontwikkeld voor hen die verdieping zoeken en uitgerust en met energie het weekend in willen gaan. Wil jij ook ervaren en beleven hoe jouw energie in de FLOW komt?

Klik hier voor meer informatie 

In samenwerking met Saga interproject geeft NLPLU een aantal bijzondere trainingen.                                      Vrijdag 24 november 2017 start wegens groot succes de 3-daagse Training 'In BALANS' op je werk en privĂ©.

Tijdens deze 3 - daagse training wordt intensief gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, waardor jij beter om kan gaan met stress en werkdruk. Voor meer informatie   Saga-interproject

 

Mia Plu is licentiehouder van MindSonar® een methode waarmee denkstijlen gemeten kunnen worden.        MindSonar brengt uw persoonlijke denkstijl( hoe u denkt) - of die van uw team - in kaart.

Voor meer informatie MindSonar® 

Trainingen voor bedrijven en organisaties

Gepassioneerd trainen in combinatie met een no-nonsense mentaliteit staat garant voor een boeiende, leerzame en effectieve training. Mia is sterk in het trainen en coachen van een team dat snel moet presteren bij creatieve processen. Maar ook bij verandertrajecten in grote en kleine organisaties kan zij de juiste motivatie geven en mensen weer in hun kracht zetten om met het verandertraject mee te gaan.

Mia heeft ruime ervaring in het trainen van groepen. Zij trainde en begeleidde presentatoren en artiesten in de mediasector, in zowel binnen- als buitenland. Ook gaf ze speciale trainingen aan een gerenommeerd nationaal NLP instituut.

NLPLU biedt trainingen op maat in binnen- en buitenland. Mia Plu kan u meer vertellen over de mogelijkheden.

Wilt u weten hoe anderen de trainingen van Mia Plu hebben ervaren? Lees de referenties over Mia Plu.