NLPLU coaching en training
Share |

Als je even een plu kan gebruiken.

Werkwijze en kosten

Geluk is een goed gesprek tussen lichaam en geest

 

Kosten voor coaching, therapie en zakelijke trainingen

Particulieren: Individuele Therapie/Coaching

Intakegesprek

Het intakegesprek van ongeveer 1 tot 1,5 uur  kost 55 euro. Kiest u voor een vervolgsessie, dan wordt dit bedrag verrekend en vervalt deze bijdrage. Vaak is minimaal nodig een reeks van vijf sessies van anderhalf uur elke twee weken.

Prijs van een sessie van een uur: 85 euro  en anderhalf uur 120 euro

Prijs van een sessie  van anderhalf uur Relatietherapie voor 2 personen is 130 euro 

 

Vergoeding door de verzekeraar

Een aantal verzekeraars  geven via de aanvullende verzekering een vergoeding  voor de therapie sessies, zoals Achmea Zilveren Kruis, Achmea Avero, Aevitae, Anderzorg, Azivo, CZ, De Friesland, De Goudse, Delta LIoyd, Interpolis, IZA, IZZ, Kiemer, Menzis, OHRA, ONVZ, OZF, National Academic, PNO,   Promovendum, UnivĂ©, VVAA en de VGZ. Zie voor de hoogte van de vergoeding uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend

Tot twee dagen voor aanvang kan kosteloos geannuleerd worden en binnen twee dagen wordt de geannuleerde sessie in rekening gebracht.

Bedrijven en organisaties: Coachingsessies en trainingen

Individuele coachingsessies beginnen met een intakegesprek van 1 tot 1,5 uur die 85 euro kosten. Kiest u voor een vervolgsessies, dan wordt dit bedrag verrekend en vervalt deze bijdrage. Daarna is vaak minimaal een reeks nodig van vijf sessies van anderhalf uur elke twee weken.

 

Prijs van een sessie van een uur: 135 euro

 

Trainingen worden op maat gemaakt.

Voor een prijsindicatie of een offerte kunt u contact opnemen met Mia Plu.